VI RÅDGIVER, UDDANNER

OG UDVIKLER MED OMTANKE

Vi tilbyder rådgivning til store, såvel som små, virksomheder i ansvarlig grøn omstilling.

Vores kernekompetencer er forretningsudvikling, medarbejder- og leder-uddannelse,

samt at tilføre specialviden og inkludere sektor specifikke eksperter i løsningen af opgaver, som bidrager til forankringen hos virksomhedens eksisterende medarbejdere.

RÅDGVINING OG FORRETNINGSUDVIKLING

A business consultant, getting ready to advise a team on sustainable business development.

Det er gået fra "nice to have" til at være "license to operate" på fremtidens markeder,  at have gjort sig klart både hvad organisationen har og ikke har af viden, om alt der er relateret til produkter, ledelse, værdikæde, miljø og klima, samt sociale forhold. Dertil skal der aktivt tages stilling til hvordan det skal se ud i fremtiden.


Vi har prøvet det mange gange før. Lad os hjælpe jer på vej til bæredygtig omstilling, med erfarne rådgivere, netværk, skabeloner og guides, samt digitale værktøjer.

PRISER FRA 1950,- ex.moms           

LÆS MERE HER

LEDER COACHING

A leadership coach high-five their manager client on a job well done on their one-to-one sustainable management  session

Azilis tilbyder 1:1 sparring til ledelsen i din virksomhed. I arbejdet bruger vi den nyeste viden på området, og støtter lederens arbejde med ansvarlig omstilling på strategisk og operationelt niveau.


Den enkelte leder får et kompetenceløft med udgangspunkt i virksomhedens egne problemstillinger, samtidig med at der løses udfordringer med ekstra erfaringer ved bordet uden at man skal hyre en ekstra kapacitet ind. Det er vist det man kalder win win. 

KURSER & MEDARBEJDER UDDANNELSE

A sustainable business consultant coaching a client company´s employees in sustainable business practices

Vi har udviklet fundamentet til en ny akademiuddannelse til Danmarks erhvervsakademier: Bæredygtighed og Grøn omstilling.

Nu tilbyder vi at dele den viden vi har brugt til at skabe uddannelsen, med jeres medarbejdere.


Vi afholder kurser for enkelt-kursister eller uddanner dine medarbejdere pr. team eller afdeling, så de med den nyeste viden, er klar til at arbejde med de nye forretningsmodeller og strategier, som understøtter den ansvarlige omstilling. 

WORKSHOPS FOR VIRKSOMHEDER

Company management team sitting in on a workshop on sustainable business and ESG guidelines.

Vi afholder workshops og kurser inden for ansvarlig omstilling, bæredygtighed, forretningsudvikling og strategi. Vi sørger for at din virksomhed får det nyeste viden inden for området og bliver klar til at få alle fordelene af, at være klar til aktiv handling. Måske skal I have medarbejderdag med gode praktiske øvelser i naturen, eller en dybere forståelse af de redskaber man kan bruge som organisation for at sikre trivsel under forandring.

FOR UDDANNELSESINSTITUTIONER

Students sitting in on an accredited university course in ESG reporting and sustainable business development.

På mange uddannelsesinstituoner kender man styrken i at bruge praksislæring og eksempler taget fra hverdagen. Vi tager hverdagsudfordringerne med ind i undervisningen og sammen med vores digitale platform viser vi eleverne helt lavpraktisk hvilke krav der ligger i virksomhederne uagtet fag og branche. Hvorfor gør vi det og hvad kan vi gøre for f.eks. at modvirke klimaangst.

POLITISK ARBEJDE OG LOBBYISME

A newspaper on a table indicating Azilis provides lobbyist and PR services for companies and organisations.

Til tider spænder lovgivning ben, og tilskud og afgifter rammer ikke der, hvor det var tiltænkt. Der bliver ofte postet mange penge i løsninger som ikke bidrager til at vi når Parisaftalen eller holder os under de planetære grænser. Derfor støtter vi op om  at din sag bliver hørt, og at det bliver kommunikeret på den rigtig måde.

I vores Rådgiverfamilie er der stærke kompetencer uanset om det er til nationale eller internationale udfordringer.

KLIMAREGNSKABER

Financial accounting papers on a desk, showing Azilis provides advice on sustainable accounting for companies.

Rigtig mange arbejder med at få udregnet deres Baseline+Scope 1+2+3 beregninger nu. Det betyder for de fleste både ny software, store excel-ark og kompetenceløft eller nye kollegaer.


Vi har mange års erfaring med udarbejdelse af disse beregninger, samt erfaring indenfor mange forskellige sektorer - så ønsker I at blive sat igang, få hjælp til rejsen eller komme helt i mål, så kan vi være jeres stabile støtte på rejsen. 

Vi har også en digital platform som kan hjælpe jer i arbejdet - se link i toppen.

RAPPORTERING

An accountant doing reporting on the company´s climate and environmental emissions by making an ESG rapport.

Når først baseline og scope 1+2+(3) beregningerne ligger klar, så skal det jo også kommunikeres til de relevante interessenter, som også kan være SKAT. Vi hjælper med den ikke finansielle redegørelse, og at navigere i de nye krav fra EU. I kan både indsource fast kompetence eller få hjælp til en del af rejsen.

Hvis du allerhelst vil selv har vi også bygget en digital platform som hjælper dig i din rapportering. Skriv dig op til vores nyhedsbrev for at få at vide når vi lancerer vores 1.0 Version i 2024. Find vores gamle online Beta via linket i toppen.

FOREDRAG OG MODERATOR

Cecilie Poulg Sarp som moderator

Vi holder foredrag om Bæredygtighedsvisionen, Status for vores levebrød, Om ansvarlig Omstilling, Cirkulær økonomi og Organisationsrejsen, samt andre relevante emner.

I vores Rådgiverfamilie har vi også stærke debatører og analytikere til rådighed både moderatorer til paneler, konferencer og debatter. Vi er også til stede på Folkemødet på Bornholm, så ræk ud hvis der mangler en stærk stemme i panelet til at italesætte udfordringerne med at oversætte krav fra EU til virksomhedsniveau og de mange faldgruber der findes på vejen.

NETVÆRK

A group of business managers connecting and discussing challenges and opportunities in their industry with their network.


I Symbioser for Fremtidens branchespecifikke nationale og kommunale netværk oparbejder og deler vi viden indenfor din branche, og skaber symbioser, også på tværs af industrier.


Vi skaber et fortroligt og faciliteret rum, hvor alle spørgsmål og input er velkomne. 

Uanset om du vil starte op med klimaregnskaber eller om du er klar til at skabe en helt ny forretningsmodel i din virksomhed, så har Azilis kompetencerne til at støtte dig og dine kolleger på vejen.


Vi finder sammen frem til en løsning der passer bedst til dig og din forretning.


Book et udforpligtende møde med os.

BOOK EN TID MED EN VEJVISER


® 

KONTAKT OS


Azilis ApS, Strandvejen 296 B, DK-2930.

Email: mail@azilis.dk

Telefon: (+45) 27 36 60 70

KONTORTIDER


Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00

Møder altid efter aftale

Weekender efter aftale

FØLG MED HER

Den helt store plan podcast
unsplash