VI SAMLER PÅ NØRDER

Er du interesseret i, at blive en del af holdet?


I Azilis byder vi altid nye kompetencer velkommen. Vi er interesserede i at inkludere dig med hjertet på rette sted og dyb viden om dit felt. Vi betragter titlen Nørd, som en ærestitel. Vi har både folk i maskinrummet og de ekstroverte der elsker at tale med folk. Uanset hvor du holder til i verden og hvilket fagområde du brænder for, og dit karriere niveau, så kan vi gøre hinanden stærkere, ved at kombinere vores viden og erfaring.


Book et udforpligtende møde med os,

og lade os finde synergier, så vi sammen, bliver stærkere.

NETVÆRK

FREELANCE

  • Kontorplads her eller work from anywhere
  • Vælg selv dine kolleger og vær din egen chef
  • Udvikl din faglighed i den retning du ønsker
  • Møde andre konsuleter
  • Arbejd med små og store, lokale og internationale virksomheder
  • Tilhør et fællesskab med både sommerfester og julefrokoster.

SPARRING

  • Få inspiration fra mange forskellige fagligheder/sektorer
  • Få ny viden i projekterne - livslang læring for the win.
  • Få kollegahjælp hvor du ikke er stærk, så vi stadig kan løse opgaven.

HVEM ER AZILIS?


Vi er en stærk portefølje af passionerede eksperter og mangeårige rådgivere

i ansvarlig grøn omstilling. Vi hjælper dig med at udvikle din forretning - nationalt og internationalt.

DREAM TEAMS

Azilis skræddersyer "dream-teams" til erhvervsopgaver. Nogle opgaver kommer fra Azilis regi, mens nogle kommer fra rådgiverne som søger partnere til et projekt - alle bidrager ind, så det er en "two-way-street".


Vi holder af at lære nye mennesker at kende, at udvide vores netværk og få en bredere portefølje af opgaver med i købet. Det er vigtigt, at man selv kan finde opgaver, men at andre også tænker dit CV ind i projekter kan være både sjovt og inspirerende.


Det er kombinationen af at bruge de timer man selv ønsker i den personlige frihed som freelancer, men stadig at have et fællesskab og blive tænkt i større sammenhænge som trækker. 

WALK THE TALK

I Azilis har mange af os rigtig mange års erfaring indenfor den grønne omstilling. Det bliver let 20 og 25 år. Derfor er vi også ret trætte af overfladisk sniksnak, ligegyldige certifikater og fine rapporter, der bliver i skuffen.


Vi vil se handling. Derfor gør vi os også umage med selv at leve efter de råd vi giver andre.

FAKKELBÆRING

Kommunikationen i den grønne omstilling har været spagfærdig og forvirret. Det betyder også at rigtig mange slet ikke ved hvad det helt går ud på. Når de så møder en løftet pegefinger, så giver det ofte en afmagtsfølelse. Afmagtsfølelsen kan blive til vrede og det bygger en kløft imellem den mission vi er på og der hvor vi finder folk. Vi ønsker derfor at gå foran med en fakkel og vise vejen i stedet for at løfte pegefingeren. Vi tror på at eksemplets kraft er den stærkeste.

VIDEN SOM KNAP RESSOURCE

Når man som underviser møder folk og får det tillidshverv det er at bidrage med ny viden på deres rejse, så afdækkes det oftest at meget få har ingen eller manglende handling på baggrund af ond vilje. Det er snarere at man slet ikke har fået viden eller information nok til at kunne forholde sig til emnet, som så bliver lettere at kaste fra sig.


Derfor bruger vi aktiv viden, som løftestang for at bringe os fra stilstand til aktion.

MØDE VORES STIFTER OG CEO

Følg Cecilie på

LinkedIn

Cecilie startede sin rejse med interessen for bæredygtighed allerede i 90´erne og  Cirkulær Økonomi (CØ) siden 2002, hvor hun med sit speciale på CBS satte fokus på hvordan CØ påvirkede virksomhedernes forretningsudvikling, (bl.a. m. LEGO, IKEA, Mærsk Line, Grundfos og Novozymes) når de på det danske marked pionerede udviklingen indenfor CØ med bl.a. Cradle to Cradle certifikationer.


Siden har Cecilie udviklet sin faglige viden gennem læringsforløb i bl.a. Eindhoven, Chicago og Paris. Cecilie følger aktivt  forskningsresultater, og bidrager med innovation på området - senest med MUDP projekt i samarbejde med bl.a. DTU construct. Hun har erfaring med praktisk etablering og drift af virksomheder indenfor bl.a. IT/CRM, Socialøkonomi, Revision/Administration, Sundhedsrådgivning og Cleantech med fokus på luft-, vand-, og jordrensning - og så holder Cecilie foredrag og idéseminarer, samt sidder i bestyrelser/advisory boards og forskellige juryer i bl.a. iværksætteri konkurrencer. Når hun ikke er der, så kan hun også være at finde i det grønne forskernetværk eller som ekstern lektor på SDU.


"Uden udvikling, afvikler vi - og mit fokus er Klodens, Nærmiljøets og Menneskers sundhed,

som står højt på min agenda og er heldigvis indkooporeret i de hensyn CØ virker under."

SÅDAN ER VI AKTIVE I SAMFUNDET:

Du kan læse det seneste nyt om Azilis aktiviteter herunder: 


Lige nu kan du læse en pressemeddelse om Cecilies initiativ til at opstille bytterbørser til tøj, legetøj og ting. Byttestativet kan også sættes op i din lokale forening, boligforening, skole eller din virksomhed. 


Læs mere her

KONTAKT OS HER


Er du i tvivl om hviken løsning passer bedst til dig on din virksomhed?

Eller har du sprøgsmål til vores service? 


Kontakt os her, eller book et møde på med os.

LOKALITET

KONTAKT FORMULAR

 
 
 
 
 
 


® 

KONTAKT OS


Azilis ApS, Strandvejen 296 B, DK-2930.

Email: mail@azilis.dk

Telefon: (+45) 27 36 60 70

KONTORTIDER


Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00

Møder altid efter aftale

Weekender efter aftale

FØLG MED HER

Den helt store plan podcast