YDELSER

YDELSER

Viden arbejder bedst i delt form, derfor specialiserer vi os i at forme netværk og samarbejder for at opnå Industriel Symbiose eller skabe nye virksomheder/organisationer/foreninger, der kan varetage områder som har behov for ekstra fokus.


Derfor er der siden stiftelsen af Azilis Advisory, opstået flere nye virksomheder udsprunget af vores virksomhedssamarbejder og blevet skabt nye både nationale og internationale netværk. Da mennesker har brug for andre mennesker, både i form af konkretiserede casefortællinger, men også for at blive inspirerede og forløse de forhåndenværende potentialer. Det er kimen til vores succes og det der holder os til ilden. At vi med viden, erfaring, netværk, integritet, ordentlighed og stabilitet løser opgaverne til tiden og med en høj standard.


Vi benytter os dels af de seneste modeller og standarder udviklet bl.a. i den danske forskerverden, dels af de, i det offentlige benyttede systemer, således at man som virksomhed sømløst kan indgå i udbud og samarbejder i offentligt regi.


Vi tilbyder to slags ydelser: Advisory eller Specialist afhængig af typen af opgave.

Specialkonsulenter og Projektledere

I Azilis rådgiver vi typisk små og mellemstore virksomheder eller organisationer indenfor grøn forretningsudvikling, internationalisering og optimering.


Værktøjskassen indeholder både Public Affairs, Public Relations, Forandringsledelse, Krisestyring, Projektledelse, uddannelse i Bestyrelsesarbejde, Cirkulær Økonomi, 17 verdensmål og Eksportmarkededsføring mm. Vi planlægger og eksekverer seminarer, foredrag og konferencer.


Går jeres virksomhed med optimeringstanker, kan vi analysere på ressourceflowet i virksomheden og sammen udarbejde en optimeringsstrategi ved inddragelse af bl.a. nye forretningsmodeller, andre produktionsmetoder eller strategiske samarbejder.

"C3BMC"  - alle rettigheder tilhører Hofmann et al, kilde :Researchgate.

SPECIALIST


Har I brug for fagnørden der virkelig kan gå i dybden med en speciel problemstilling har vi in house specialistviden om forskellige brancher og problemstillinger (se menupunktet "om os"). Samtidig har vi et stort netværk og gode samarbejdsrelationer indenfor alt fra IT/kodning og sikkerhedsforanstaltninger, over international politik til AI og VR.

Her rykker vi vores specialistnetværk helt tæt på, og går med jeres medarbejdere ind og samarbejder tæt om problematikken.


Uanset hvilken udfordring du står overfor i din virksomhed, kan vi levere et fast og engageret team, hvor du altid kan regne med en personlig service.

ADVISORY


Med vores advisory services vil jeres virksomhed trække på en palette af erfaringskræfter, som kan hjælpe jeres virksomhed i processen med at lægge strategi, mission og vision, samt facilitere nye enkelt processer eller større omlægninger.


Vi tilbyder et fuldt integreret setup på tværs af Forretningsudviklingen inkl. Projektledelse og konsulentydelser. Vi tager udgangspunkt i vores Strategi- og interessentanalyse, hvor målgruppen bestemmer kommunikationsværktøjet og hjælper din virksomhed med en pakke, skræddersyet til jeres behov på en fast pris, så der ikke kommer nogen overraskelser.

NÅR PASSIONEN DRIVER VÆRKET

I Azilis ønsker vi at bidrage til en verden i balance: økonomisk, menneskeligt, miljø- og klimamæssigt. Det vil vi gøre i samarbejde med jeres virksomhed og sammen udvikle og implementere de tiltag der er nødvendige for en virksomhed i trivsel, det værende sig øget eksport, grøn omstilling eller noget helt tredie i målsætningen om en sund bundlinje.


Azilis Advisory er opstået i ånden af mange års iværksætteri og konsulentarbejde i forskellige brancher, både herhjemme og internationalt.


Vi tager afsæt i Mennesker, Bundlinje og Planet, og målsætningen er som Konsulenter og Projektledere at kunne indgå gnidningsfrit i de eksisterende teams, og virke som en katalysator der understøtter en synergisk, gavnlig udvikling.


Vores samarbejdspartnere får et passioneret team, hvor sigtet altid er at dele viden, styrke virksomhedens netværk og engagere medarbejderne på tværs af organisationen. Målet værende, at læringen og udviklingen forbliver en plastisk størrelse med fundering og ejerskab i virksomheden.


Med Azilis er ønsket derfor, at kunne være den nære, erfarne kraft, som kan tilkaldes, som en del af virksomhedens "eget" hold. Vi hjælper med at starte, styre og styrke nye, som eksisterende problemstillinger og processer. Og vi holder foredrag, workshops og idé seminarer så alle på holdet arbejder i samme retning - uanset om det er på bestyrelsesniveau eller i salgsteamet.

Ordet azilis har fransk oprindelse og betyder egentlig "nobel", og med Azilis er ønsket netop, at sætte vores kræfter og fokus ind på at arbejde for sager med et højere formål og større perspektiver - og med ordentlighed.


Vi har valgt at lade Cirkulær Økonomi sætte barren indenfor grøn omstilling og forretningsudvikling, hvor vi skaber sammenhæng mellem Verdensmålene, Danmark som best practice og udviklingen af danske virksomheders grønne produkter og tjenesteydelser.


Afvekslingen er stor, når vi arbejder på tværs af brancher med koncerner, der bliver inspireret af små virksomheder, start ups og scale ups, der har behov for netværk og kapital for at vækste. Eksportrådgivning og optimering er uhyre vigtigt i et lille land som Danmark. Socialøkonomiske virksomheder der sikrer mangfoldighed og rummeligt arbejdsmarked.


Arbejdet sikrer livslang læring i samarbejde med begavede og engagerede ildsjæle, med appetit på større markedsandele skabt på et trefoldigt bæredygtigt grundlag.


Dette er også grunden til, at vi har oprettet et videnscenter, hvor vi sætter fokus på vores kunders forskellige problemstillinger, og hvad vi sammen bør og kan gøre for at komme videre. Vi ønsker at lade gæsteforfattere komme ind og lader pennen blive ført, til vores alles bedste.


Desto mere viden der er tilgængelig om processerne, desto bedre for alle.

KURSER OG WORKSHOPS

TIL LEDELSE & MEDARBEJDERE

Trods en verdensomspændende omlægning af alt fra hvordan vi omgås hinanden til den måde vi løser opgaver på p.g.a. Covid-19, så buldrer den grønne omstilling stadig derud af. Det er glædeligt og i Azilis har vi været med - online - hele vejen.


Igennem vores skræddersyede kurser kan I få hjælp helt fra ledelsesniveau og til enkelt- afdelinger eller - medarbejdere til, at arbejde og udvikle virksomheden indenfor cirkulær økonomi, bæredygtighed, SDG´er og grøn forretningsudvikling på den helt store klinge.


Igennem 30 dage/6 uger tager vi jer på en kompetenceudviklingsrejse, så den viden og de processer I har brug for i jeres virksomhed, bliver gjort til jeres egne og fast forankret i den måde I driver forretning på.


Alle skal kunne være med og vores prispakker passer til enhver størrelse og type virksomhed, uanset om du er medie iværksætter og gerne vil være "born green" eller om du er 3. generation i en klassisk byggevirksomhed, så kan vi i Azilis hjælpe jer med at få fundamentet på plads.


Ingen skal stå tilbage på perronen fordi de mangler viden eller værktøjer - Dem hjælper vi jer med!

Har du en udfordring eller vil du gerne lære nyt?

Så send os en besked eller giv os et ring

- så tager vi en uforpligtende snak

A Z I L I S

A D V I S O R Y


ET HELHEDSBUREAU MED FASTE KONTAKTPERSONER OG PERSONLIG SERVICE.

KONTAKT OS


Azilis ApS, Strandvejen 296 B, DK-2930.

Email: mail@azilis.dk

Telefon: (+45) 27 36 60 70

Kontakt og mødemuligheder


Mandag - Fredag: 8.00 - 18.00

Weekender: Efter aftale

I hele landet efter aftale.


© Copyright 2019. All Rights Reserved.